Онлайнова подія Access MBA

Що: Онлайнова подія Access MBA.

Коли: 5 березня.

Мета події Access MBA — допомогти абітурієнтам з подачею на програми MBA. 5 березня у вас буде ідеальна можливість дізнатися більше про найбільш визнані  у світі ступені в бізнесі. Поспілкуйтеся з директорами вступних комісій найкращих міжнародних навчальних закладів Великобританії, США, Німеччини та інших країн.

Access MBA допоможе вам на кар’єрному шляху трьома способами:

∎  Індивідуальні зустрічі, семінари зі здачі GMAT та багато іншого

Безліч захопливих форматів — інтерактивні семінари з підготування до тестів, презентації навчальних закладів та панельні дискусії з випускниками. Відвідайте онлайнові індивідуальні зустрічі з бізнес-школами з найвищими оцінками з усього світу. Заплануйте запитання вже зараз, щоб отримати всі подробиці про найкращі програми з MBA.

∎  Персоналізація

Вибір програми з MBA чи MBA для керівників відрізняється для кожного абітурієнта. Під час онлайнової події ваш персональний консультант із програм з MBA ознайомить вас із програмами, які найкраще підходять до вашої ситуації та очікувань. Після цього спілкуйтеся з представниками тих навчальних закладів, які найбільше відповідають вашим очікуванням. 

∎  Стипендія у сумі 1000 євро на навчання бізнесу

У кінці кожного сезону організатори Access MBA нагороджують одного з абітурієнтів стипендією у сумі 1000 євро, що покриває навчання бізнесу. Щоб отримати шанс виграти приз, зареєструйтеся безкоштовно та скористайтеся усіма перевагами події. Беріть активну участь у дискусіях з представниками бізнес-шкіл, щоб мати шанс стати наступним переможцем.

Посилання: https://www.accessmba.com/link/JVB

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.