Дворічна програма лідерства та миробудування від Rondine в Італії

Що: Програма Rondine Cittadella della Pace World House Program — це міжнародний досвід громадської участі та трансформації конфліктів з можливістю протягом двох років навчатися на магістратурі Італійського університету та жити в містечку разом з міжнародними студентами Через досвід спільного проживання та спілкування з учасниками з різних країн відбувається навчальний процес учасників, діалоги та участь у міжнародних дипломатичних заходах. Програма охоплює багато інноваційних курсів і проєктів з миробудування, фасилітації, прав людини, лідерства та громадянського суспільства. Протягом навчання молоді учасники стануть майбутніми лідерами в умовах швидкої трансформації в своїх країнах після повернення, отримають магістратуру міжнародного університету та міжнародні зв‘язки з усього світу

Де: Італія, м. Рондіне (Тоскана) 

Коли: тривалість 2 роки що включає навчання на магістратурі та участь у тренінгах з лідерства та миробудування), старт програми липень 2022 р.

Фінанси: покривається навчання, проживання, участь у заходах і стипендія. 

Вимоги до учасників: вік 21-28 років, диплом бакалавра (або підтвердження його отримання у 2022 році), бажання брати участь та мати досвід у громадянському суспільстві. Знання англійської В2, італійська буде перевагою, але не обов‘язкова. 

Дедлайн подачі для учасників з України: 6 березня 2022

Весною для тих хто володіє на початковому рівні італійською, або не володіє, буде мовна школа.

Деталі та анкета для участі: https://callforparticipants.rondine.org/

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.