Конкурс відео для учасників проектів Erasmus+Youth

Візьміть участь у новому конкурсі від Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps in Ukraine!

Кожне волонтерство та Erasmus+ проект – це завжди неймовірні пригоди, море емоцій і спогадів! Тож хочеться запам’ятати все до останньої секунди ? Добре, що на допомогу завжди може прийти смартфон або камера!

Упевнені, ви не один раз фільмували презентації країн на молодіжних обмінах, або енерджайзери під час тренінгових курсів! Тож саме час змонтувати з цих відео одну історію успіху та взяти участь у конкурсі відеороликів від Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps in Ukraine

Для кого цей конкурс?

– Цей конкурс для учасників проектів Erasmus+Youth. Сюди входять молодіжні обміни, тренінгові курси, волонтерство у рамках Еразмус+ або Європейського Корпусу Солідарності.

Що потрібно зробити?

– Зібрати коротенькі відео, які ви робили протягом одного з проектів Erasmus+Youth.

– Змонтувати відео з проекту, в якому брали участь. На цьому етапі не бійтеся фантазувати та спробуйте передати настрій ?

– Відео має бути авторським. Не варто шукати щось в інтернеті.

– Завантажте відео на YouTube.

– Заповніть коротку форму => https://u.to/59IyFg до 31 жовтня.

? Відео будуть оновлюватися у порядку надходження до 30 листопада. Кілька разів на тиждень ми будемо публікувати посилання на нові відео на Facebook-сторінці Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps in Ukraine.

Усі відео матимуть хештег #ВідеоІсторія_ЕразмусПлюс для зручного пошуку.

Результати конкурсу ми оголосимо 20 грудня.

Переможцями стануть ті відео, які наберуть найбільшу кількість “лайків” та коментарів від підписників сторінки Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps in Ukraine. Ці учасники будуть нагороджені цінними призами!

Під час підбиття підсумків ми будемо враховувати кількість релевантних “лайків” та коментарів під постом про відео на сторінці Інфоцентру. Щоб ваш голос було враховано, обов’язково підпишіться на строрінку Інфоцентру!

Організатор конкурсу – Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps in Ukraine

Вам також має сподобатись...

2 коментарі

  1. 10 Листопада, 2019

    […] Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Unistudy". […]

  2. 11 Листопада, 2019

    […] «Ці учасники будуть нагороджені цінними призами! Під час підбиття підсумків ми будемо враховувати кількість релевантних «лайків» та коментарів під постом про відео на сторінці Інфоцентру. Щоби ваш голос було враховано, обов’язково підпишіться на сторінку Інфоцентру! Результати конкурсу ми оголосимо 20 грудня», – повідомляє ресурс Unistudy. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.