Міжнародний форум музичної індустрії Selector PRO

Що: 5-й міжнародний форум музичної індустрії Selector PRO

Selector PRO – це серія професійних заходів під керівництвом Британської Ради в Україні, що відбуваються з 2017 року. Вона прагне посилювати зв’язки між британським та українським музичними секторами, підтримувати розвиток молодих талантів у індустрії, сприяти налагодженню ефективних бізнес-процесів у музичній індустрії. 

Цього року Selector PRO збере десятки експертів з Великої Британії, Європи та Центральної Азії, щоб відповісти як на сьогоденні запитання, так і розглянути тренди найближчого майбутнього музичної індустрії.  

Коли: 18-19 лютого 2022, онлайн

Форум Selector PRO буде проходити на першокласній онлайн-платформі, яка надає безліч корисних функцій, таких як майданчик для нетворкінгу, інтерактивні семінари та дискусії, кімнати для індивідуальних зустрічей, бібліотека ресурсів для для повторного перегляду стрімів, а також в цілому приємний і безсумнівно корисний досвід. 

Програма: щодо самих заходів, то на форумі відбудеться 8 модерованих панельних дискусій на різні теми з життя музичної індустрії. Ми обговоримо досвід попередніх двох років та колаборації із Джейн Біз (The Factory, Manchester International Festival, Велика Британія), Полом МакГіверном (Playbook artists, Велика Британія) та Беріл Саріалтун (My city My sound project, Туреччина) щодо організації роботи дистанційно. Донна Клоуз (5G Festival, UK, Велика Британія) розгляне інновації, які можуть зробити гібридні заходи привабливими та захопливими разом з Антоном Воловиком (Reface, Україна), який своєю чергою розкаже, як артисти можуть залучати та розважати свою аудиторію. Джойті (Rinse FM DJ, Велика Британія) допоможе розібратися з тим, як боротися з негативом в Інтернеті, дискусію також підтримають Еллі Джайлз (Step Music Management, Велика Британія) та дві українські представниці: Анастасія Бабічева (Masterskaya, Україна) та психолог Віра Кравченко

Форма реєстрації

 

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.