Конкурс міні-грантів серед спільноти УВС

Що: Конкурс міні-грантів — це можливість для спільноти УВС отримати фінансування на проєкти, які спрямовані на адресну допомогу населенню: літнім людям, людям з інвалідністю, сім’ям з малолітніми дітьми, внутрішньо переміщеним особам тощо.
Як податися на конкурс?
  • Обери категорію, якій готовий допомагати, та опиши, як плануєш їх підтримати (закуповувати продукти, ліки, гуманітарну допомогу тощо).
  • Заповнюй аплікаційну форму.
  • Будь готовий розповісти про проєкт у власних соціальних мережах та залучати місцевих жителів до допомоги: фінансової, інформаційної, організаційної.
Умови участі:
  • Спільнота: заявки можуть подати учасники або випускники програми «Агенти Волонтерства», тренери та випускники Школи Волонтерства, активні локальні волонтери. Подавати заявку можна самостійно, або ініціативною групою.
  • Співфінансування: 10% бюджету проєкту команда здатна залучити самостійно: як коштами, так і безкоштовно наданими ресурсами та послугами.
  • Пріоритет надається тим проєктам, які пов’язані з адресною допомогою соціально вразливим групам населення у в гарячих точках.
Для участі заповнюй аплікаційну форму: https://bit.ly/3teBYpG

Конкурс безстроковий, заявку на першу хвилю можна залишити до 23 березня 23:59.
Наступні заявки будуть розглядатись в міру надходження.
Оперативне заповнення форми допоможе розпочати підтримку населення вже найближчим часом. Не зволікай

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.