Волонтерство у командах ESC до Туреччини

Що: NGO Stella шукає 3-х волонтерів на волонтерство у командах ESC до Туреччини.

Волонтерство у командах від Європейського Корпусу Солідарності це новий формат подібних проектів. Його суть полягає у більшій кількості людей, але меншому періоді волонтерства ніж зазвичай.
У цьому проекті можна брати участь тим, хто був на короткострокових або довгострокових волонтерствах ESC раніше. Так само, якщо ви будете учасником волонтерства у командах, то можете бути і волонтером на проектах ESC у подальшому!

Коли:  04.04.2022 – 01.06. 2022  (2 міс.)
Де: Mus, Turkey
Дедлайн: 14.02.2022
Фінансування: Проект фінансується за рахунок програми Європейський Корпус Солідарності. Усі витрати на страхування, проживання, харчування, кишенькові гроші та міжнародні транспортні витрати покриваються повністю.

Про приймаючу організацію: Young Accumulation Association була заснована у 2006 році у місті Муш,  групою молодих людей і онкохворих, щоб сприяти особистому та соціальному розвитку молодих людей.

Асоціація має 3 цілі:
– розвиток толерантності, поваги та дружніх стосунків серед молоді та надання їй можливості стати свідомою особистістю;
– підтримка талантів молодих людей через освіту;
– допомога молоді успішно брати участь та адаптуватися до ділового та соціального життя, захищати та підвищувати обізнаність від усіх видів загроз здоров’ю, включаючи рак.

Організація співпрацює та розвиває проекти з родинами, органами місцевого самоврядування, профільними міністерствами, початковими школами, середніми школами та університетами.  На сьогодні вони реалізували багато місцевих, національних та міжнародних проектів та заходів із зацікавленими сторонами.

У проекті будуть задіяні 30 волонтерів з 9 країн-партнерів,  працюватимуть протягом 2 місяців з молодими людьми з онкологічними захворюваннями, членами їхніх сімей та місцевими організаціями, щоб допомогти молодим людям з раком, які постраждали від пандемії Covid-19,  розширити знання та навички щодо прав на здоров’я та посилити співпрацю між організаціями з країн-учасниць шляхом створення міцної та надійної мережі партнерів.  Волонтери також допомагають у реалізації та подальшому перебігу 9-ти Міжнародних днів онкології.

Задачі волонтера:

  • допомагати молодим людям з раком, які сильно постраждали від пандемії Covid-19, залучаючи волонтерів;
    підвищувати знання та навички щодо прав на охорону здоров’я;
  • покращувати співпрацю між організаціями з країн-учасниць, шляхом створення міцної та надійної мережі партнерів;
    правильно інформувати місцеву спільноту про боротьбу із раком, особливо сім’ї хворих на рак, дітей та молодь, яка має проблеми, пов’язані з географічною віддаленістю;
  • працювати з онкохворими, їхніми родинами та місцевими організаціями, створити середовище для інформаційно-роз’яснювальних заходів;
  • будувати інклюзивне суспільство, об’єднавши хворих на рак, сім’ї з місцевою громадою та місцевими/національними та міжнародними діячами;
  • посилити залучення сімей, молоді та неурядових організацій до процесу боротьби з раком, зміцнити платформи та мережі, які працюють з онкохворими, а також сприяти дослідженням та проектам щодо створення та підвищення соціальної обізнаності щодо раку.

Профіль учасника:

  • бути від 18 до 30 років;
  • відповідально ставитися до поставлених задач;
  • гарний рівень англійської;
  • зацікавленість у темі проекту та готовність допомагати онкохворим.

Щоб подати заявку, надішліть своє резюме та мотиваційний лист англійською мовою на електронну адресу evs@ngo-stella.org з підписом “ESC in Mus”.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.