Вебінар «Старт кар’єри юриста: поради адвокатів»

Мрієш про успішну кар’єру в сфері юриспруденції, але не знаєш, з чого почати ?? В якому напрямку рухатись та як досягти поставлених цілей? Про все це і навіть більше розкажуть топпрактики провідної української юридичної фірми Aequo на безкоштовному вебінарі 9 лютого.

Про що говоритимемо?

  • Перші кроки в юриспруденції;
  • Юрист vs помічник адвоката;
  • Life hacks для кар’єрного зростання.

Коли: 9 лютого 2022 року, 15:00 – 16:00
Де: online

Спікерки: 

Олена Перцова – партнерка Aequo. Спеціалізується на вирішенні корпоративних конфліктів та складних судових спорів, захисті бізнесу від рейдерських захоплень, банківських, антимонопольних спорів, а також на представництві інтересів бізнесу в спорах з органами державної влади та прокуратурою.

Христина Погорецька – юристка. Спеціалізується на вирішенні складних господарських та корпоративних спорів у сфері фінансів та нерухомості, а також спорів з органами державної влади. Консультує клієнтів з питань енергетики та природних ресурсів.

Організатор: Aequo – одна з провідних українських юридичних фірм, яка працює з лідерами індустрій. Фірма надає послуги з супроводу угод та вирішення спорів. А також Aequo – це робота мрії для тих, хто поділяє прагнення до досконалості в клієнтському сервісі, інноваційний дух і справжню галузеву експертизу.

Умови: вебінар безкоштовний. Для участі необхідно попередньо зареєструватись за посиланням: https://inlnk.ru/dn9JAm 

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.