Гранти на навчання від «Всесвітніх студій»

1 лютого 2022 року Фонд Віктора Пінчука розпочав 13-й конкурс програми «Всесвітні студії», яка надає талановитій українській молоді гранти на навчання за магістерськими програмами в 200 кращих університетах світу. Метою програми є формування групи професіоналів, здатних стати рушійною силою перетворень в Україні.

Прийом документів триватиме на сайті програми worldwidestudies.org з 1 лютого до 15 травня 2022 року.

Гранти надаються на навчання в галузях, які є особливо важливими для розвитку України, а саме: аграрні наукиальтернативна енергетика, державне управління, інженерія та технології, публічне право, екологія й охорона навколишнього середовища. Фонд також може розглядати заявки для отримання гранту в інших напрямках освіти, якщо аплікант обґрунтує важливість змін для України в обраній галузі.

Апліканти програми «Всесвітні студії» мають:

  • бути громадянами України віком до 35 років на момент вступу до університету;
  • бути зарахованими (з документальним підтвердженням) до складу студентів обраної магістерської програми закордонного університету;
  • мати чіткий план застосування отриманих знань та навичок в Україні;
  • мати твердий намір працювати в Україні за отриманим фахом.

Гранти від Фонду Віктора Пінчука отримають найуспішніші кандидати, відібрані незалежним журі в ході відкритого конкурсу. Протягом співбесіди апліканти мають представити своє бачення щодо застосування отриманих знань після повернення в Україну.

Гранти від Фонду передусім покриватимуть витрати на оплату навчання в університеті, підручники та медичне страхування. Розмір гранту буде встановлюватись окремо для кожного випадку, зважаючи на потреби та досягнення студента. Більшість грантів покриватиме до 60% всієї необхідної суми, але не більше 50 тис. доларів США за весь навчальний період (1-2 роки). Студенти мають профінансувати решту витрат власним коштом або отримати додаткову стипендію.

Детальну інформацію про умови участі в конкурсі можна дізнатись на сайті програми «Всесвітні студії»: worldwidestudies.org

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.