Редактори і журналісти The Economist, Men’s Health, GQ, Pink навчатимуть писати та створювати медіа

Головні редактори та журналісти зі світовим ім’ям, відомі письменники, сценаристи та засновники медіа проведуть практичні майстер-класи зі створення медіа startup проектів, письменницької майстерності, копірайтингу, написання сценаріїв для серіалів.

Заняття проведуть журналісти та редактори The New York Times, The Economist, Men’s Health, L’Officiel, GQ, Pink Magazine, The Question, Афиша, ЛайфХакер, AIN.ua, The Devochki, Comma, Bird in Flight, Теория и Практика та інші. Розклад літнього лекторію

Письменницькій мастерності навчатимуть письменники Любко Дереш та Катерина Бабкіна, копірайтери агенці Fedoriv, BBDO, MullenLowe, автор ‘Настільної книги копірайтингу’. Навчати писати сценарії для серіалів та реаліті будуть сценаристи СТБ.

Особливі гості лекторію: тричі лауреат Пулітцерівської премії, журналіст The New York Times Томас Торок, перший заступник головного редактора ‘Ехо Москви’ Сергій Бунтман, журналісти Матвій Ганапольський, Євген Кисельов, Віталій Портніков. Докладний графік занять та лектори курсу

Графік занять: 21 – 24 липня 2016 року у Києві, 4 дні практичних лекцій та майстер-класів. Чотири дні інтенсиву з 9.00 до 21.00. Насичено і результативно. Ви навчитесь створювати власні медіа та популярні блоги, засвоїте навики письменницької майстерності, навчитесь писати рекламні тексти та сценарії для фільмів і серіалів. Місце проведення: Київ, Володимирська 57.

Вартість навчання 1600 гривень за більше ніж 30 практичних лекцій і майстер-класів. Записуйтесь на курс.

Контакти кураторів: 044 362 28 36, 093 252 27 31, 067 508 68 58, info@journalism.org.ua

Сайт програми: www.journalism.org.ua

Літня освітня програма – п’ятнадцятий курс у Вільній школі журналістики. Вільна школа – найбільша недержавна школа медіа у Європі.

12968179_1158482067509518_3526059074071596333_o

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.